Tatiana Melnic, medicul cardiolog din Republica Moldova, a adus României locul I la un Congres Internațional desfășurat în Germania

6th International Congres on Complications during Cardiovascular Interventions, desfășurat în Düsseldorf, Germania, în perioada 13 – 15 Iunie 2018, s-a încheiat prin acordarea premiului I medicului cardiolog Tatiana Melnic, care a reprezentat România printre cele 25 de țări participante la Congres.


„Din cele 25 de țări participante la 6th Internațional Congres on Complications during Cardiovascular Interventions, Germania, cei trei președinți ai congresului:

  1. Michael Haude, Germany;
  2. Eric Eeckhout, Switzerland;
  3. Amir Lerman , USA;

Au decis că premiul 1 pleacă în România. Mă întorc acasă cu primul loc, mândră că sunt român!” – acesta este mesajul publicat de Tatiana Melnic pe pagina sa de Facebook, imediat după obținerea performanței – un moment istoric pentru România și pentru Republica Moldova.


Tatiana Melnic este din Republica Moldova. A activat mai mulți ani în sistemul medical din țară, iar de aproape un an este stabilită în România, unde în urma unui examen riguros a fost selectată pentru a activa în calitate de medic cardiolog în Clinica Polisano din România.


Sursa foto: arhiva personală/Tatiana Melnic

Scriu de aproape un deceniu şi am cunoscut în acest timp câteva sute de oameni, care m-au făcut să privesc altfel lumea. Oameni, care gândesc diferit. Oameni, care au spart bariere şi stereotipuri. Oameni buni! Mi-am făcut un hobby din a pune întrebări şi a primi răspunsuri. Jurnalismul m-a învăţat multe, dar îmi alimentez activitatea prin a descoperi oameni. Pe această platformă veți găsi interviuri și reportaje despre oameni puternici, care sunt cei mai buni în domeniile lor, modele de curaj, care ascund povești de viață impresionante. Vă invit, deci, să-i descoperim împreună!

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus