Patric Hanganu – “Domnul cu cravată și cu sapă de lemn”

Cariera sa muzicală a început pe străzile din Chișinău, dar a devenit foarte popular, mai ales în mediul online, după ce a participat la concursul „Românii au talent”, unde a reușit să impresioneze juriul și publicul cu vocea sa specială. Nu are studii muzicale, dar muncește zi de zi pentru a deveni mai bun. Eroul interviului de azi este Patric Hanganu, tânărul de 22 de ani, născut în raionul Cantemir, care, de la sapa de lemn, a ajuns să fie aplaudat pe marile scene, dar și la evenimente private!

Când ai început să cânți și cum ți-ai dat seama de capacitățile tale vocale?

Eu cânt de mic copil, la grădiniță, la școală și la toate măsurile artistice posibile. Dar, o făceam așa cum puteam eu, niciodată nu m-am gândit că voi ajunge pe scene atât de mari.

Care au fost cele mai critice momente din viața ta, care te-au marcat până în prezent?

Cred că și azi mă bântuie sentimentul de rușine și neîncredere pe care îl aveam în anii de studenție, când cântam în stradă și eram luat peste picior de multe persoane, dar lucrez și o să trec peste…

Cum este să lupți pentru visul tău într-o lume în care puțini cred în tine?

A fost o luptă foarte grea în care am învins și vreau să-mi întăresc și mai mult rădăcinile ca să nu mai pot fi doborât.

Întotdeauna am admirat oamenii care cântă în stradă, tu ce ai învățat din experiența trăită în acea perioadă?

Cântatul în stradă a fost o experiență foarte importantă în viața mea, o făceam și de plăcere, dar și de nevoie. Am învățat că atunci când ești jos, nimeni nu se uită la tine.
De ce refuzi să urmezi o școală muzicală?

Nu am spus că refuz să urmez o școală muzicală, toate vin la timpul lor, când e necesitate maximă de ele. Mie nu-mi place să pierd timpul pe lucruri, care nu știu dacă o să-mi trebuiască. Eu și așa acasă, zi de zi, studiez și învăț cântece…

Ce schimbări ți-a adus evoluția la „Românii au talent”?

„Românii au talent” este un show în cadrul căruia am putut să demonstrez că am și eu locul meu în muzică și că pot. După această evoluție am devenit mai cunoscut și mai apreciat.

Îți este alături oriunde, ce înseamnă chitara pentru tine?

În prezent, pot să spun că chitara este a treia mea mână😅. Atât de mult timp am petrecut împreună cu ea, și la bine și la rău, încât a devenit cel mai bun prieten al meu!

Dacă ar fi să faci un Top 5 al întâmplărilor fericite din viața ta, cum ar arăta acesta?

Eu am avut foarte multe întâmplări fericite în viață. Am fost un copil care s-a bucurat de orice. Atunci când eram îndrăgostit; Primele apariții la evenimente private în calitate de interpret; Românii au talent; Mama; Familia.

Ai trecut prin multe provocări, nu te-ai gândit să scrii o carte în care să povestești tuturor despre lacrimi, muncă și succes? Ce titlu ar avea această carte?

Nu știu dacă sunt eu vrednic să-mi spun istoria într-o carte și nu știu dacă o va citi cineva. Și, nici la un titlu nu m-am gândit până acum, dar la moment mi-a venit ideea asta: “ Domnul cu cravată și cu sapă de lemn!” 😅😅😅

Oamenilor, care te-au dezamăgit, ce le poți spune?

Pe oamenii care m-au dezamăgit nu pot decât să îi chem la masa mea și să le torn o cupă de șampanie pentru viață frumoasă!

Scriu de aproape un deceniu şi am cunoscut în acest timp câteva sute de oameni, care m-au făcut să privesc altfel lumea. Oameni, care gândesc diferit. Oameni, care au spart bariere şi stereotipuri. Oameni buni! Mi-am făcut un hobby din a pune întrebări şi a primi răspunsuri. Jurnalismul m-a învăţat multe, dar îmi alimentez activitatea prin a descoperi oameni. Pe această platformă veți găsi interviuri și reportaje despre oameni puternici, care sunt cei mai buni în domeniile lor, modele de curaj, care ascund povești de viață impresionante. Vă invit, deci, să-i descoperim împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus