Ne vedem la ora 19:00

–  Azi te aștept în cafeneua noastră la ora 19.00! Vreau să-ți pui acea rochie neagră, micuță, pe care ai purtat-o la prima noastră întâlnire.

– Cred că o să întârzii! N-am cum să ajung la 19.00 când expoziția mea se închee tot la 19:00.

– Te voi aștepta!

– Ca să nu te plictisești îți las cartea asta!

– O, ce frumos! „De veghe în lanul de secară” – titlul este destul de intrigant.

– Dacă mie mi-a plăcut, și ție o să-ți placă. Și, știi? Nu vreau să vin în acea rochie neagră! E demodată!

– Nu contează! Arăți folarte bine în ea.

– Bine. Fac asta pentru tine, dar cu mici modificări!

Dintotdeauna mi-a plăcut să pictez! Tablourile mele erau afișate ca într-o galerie de artă pe holurile liceului în care învățam. Primul tablou l-am dăruit unui copil pe când avem 15 ani. Era primul pe care l-am pictat, dar nu era cel mai frumos și m-a surprins faptul că din toate tablourile agățate pe pereți, reprezentând soarele, copaci, râuri și marea, acel copil a fost surprins de un tablou cu un cățel maro care stătea in ploaie. I l-am dat cu drag, iar el in schimb mi-a oferit două mere roșii. Erau cele mai bune mere pe care le-am mâncat vreodată, erau răsplata muncii mele.

Azi, aș vrea ca acel copil, care este deja matur, să vină la expoziția mea, să vadăcât de mult am muncit și am progresat. Este cumva și meritul lui!

Sursa foto: elle.ro

Scriu de aproape un deceniu şi am cunoscut în acest timp câteva sute de oameni, care m-au făcut să privesc altfel lumea. Oameni, care gândesc diferit. Oameni, care au spart bariere şi stereotipuri. Oameni buni! Mi-am făcut un hobby din a pune întrebări şi a primi răspunsuri. Jurnalismul m-a învăţat multe, dar îmi alimentez activitatea prin a descoperi oameni. Pe această platformă veți găsi interviuri și reportaje despre oameni puternici, care sunt cei mai buni în domeniile lor, modele de curaj, care ascund povești de viață impresionante. Vă invit, deci, să-i descoperim împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus