Doctorul meu – un nou proiect lansat de către Andrei Bunduchi și Dorina Agachi pentru părinți

Un nou proiect dedicat părinților din Republica Moldova a fost lansat de către medicii Andrei Bunduchi, neurolog, și Dorina Agachi, pediatru. Proiectul „Doctorul meu” va cuprinde toate domeniile pediatriei și are la bază articole realizate de către cei doi medici, bine structurate și ușor de citit de către orice utilizator. Proiectul poate fi accesat atât pe pagina de Facebook „Doctorul meu”, cât și pe pagina web, care va fi lansată în curând!

„De 4 ani administrez grupul Neurologie Pediatrică Moldova, un grup specializat doar pe patologiile neurologice la copii și la un moment am hotărât să realizez un proiect de amploare, care să cuprindă tematici din toată pediatria. I-am expus ideea de proiect Dorinei Agachi, care mi-a spus că avea aceeași idee de mai mult timp. Astfel, am ajuns să conlucrăm asupra proiectului.
Scopul nostru comun este de a lansa un proiect nou, inovațional/unic pe piața din Moldova, unde va fi concentrată informația medicală actualizată, necesară informării corecte despre majoritatea aspectelor medicale (atât fiziologice, cât și patologice) frecvent întâlnite la copii. Pagina de Facebook deja a fost lansată, urmează a fi completată cu informația suplimentară pe care o deținem, iar în viitorul foarte apropiat vom lansa site-ul oficial – www.doctorulmeu.md, care este la etapa finală de formare. Pe site va fi publicată într-o maniera user-friendly toată informația necesară pentru părinți. Temele abordate vor fi diverse și vom începe cu cele mai întrebate de părinți, din toate specialitățile medicale – neurologie, ortopedie, ORL, oftalmologie și altele, a declarat medicul Andrei Bunduchi pentru oamenibuni.com.
Noua inițiativă reprezintă un sprijin informațional de specialitate atât pentru părinții din țară, cât și pentru cei din diasporă.

Scriu de aproape un deceniu şi am cunoscut în acest timp câteva sute de oameni, care m-au făcut să privesc altfel lumea. Oameni, care gândesc diferit. Oameni, care au spart bariere şi stereotipuri. Oameni buni! Mi-am făcut un hobby din a pune întrebări şi a primi răspunsuri. Jurnalismul m-a învăţat multe, dar îmi alimentez activitatea prin a descoperi oameni. Pe această platformă veți găsi interviuri și reportaje despre oameni puternici, care sunt cei mai buni în domeniile lor, modele de curaj, care ascund povești de viață impresionante. Vă invit, deci, să-i descoperim împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus